De muur is een manier spontane workshops te faciliteren die ontstaan vanuit de deelnemers. Zo geven we graag ruimte aan creatieve uitingen en talenten vanuit de groep. Voorbeelden: samen wandelen, een schilderij maken, seitan maken, muziekworkshop, een workshop over veganisme, het leven zonder google.

Leuk dat je wil komen! Schrijf je graag zo snel genoeg in. Dit is handig voor de hoeveelheden van het eten en de bestellingen. Als je pas na maandag 29 juli 2019 inschrijft, stijgt de prijs met 10% omwille van de praktische gevolgen.

Ja. De meeste delen van het programma gaan door op het gelijkvloers. Het gebed is op de eerste verdieping en er is een lift aanwezig.

Giften zijn zeker welkom. Indien u naar het festival komt, is het mogelijk meer te betalen voor mensen die het financiëel wat minder breed hebben. Meer financiele middelen betekent ook dat we onze gastsprekers/muzikanten (beter) kunnen vergoeden. Komt u niet naar het festival, dan kan u steeds een gift doen op het rekeningnummer van het KBF dat op naam staat van G Gelderblom IBAN: NL69TRIO0390940321. Let op: giften zijn niet fiscaal aftrekbaar omdat we geen stichting zijn.

De prijzen vind je in detail op https://2019.kloosterboerderijfestival.nl/. De gevraagde prijs dekt de kosten. Vanaf een verblijf langer dan drie dagen, ligt de dagprijs iets lager. - Betaal je meer dan de standaard prijs, dan help je je medefestivalgangers met een lager budget om ook te kunnen komen. Om extra bij te dragen, kan je de dagprijs met het pijltje verhogen. - Als je moeite hebt met de prijs omwille van je financiële situatie, gebruik de vouchercode ‘Korting10’ of ‘Korting20’ voor een korting van 10 of 20% op je ticket. We werken op basis van vertrouwen. Of je die korting al dan niet nodig hebt, schat je het best zelf in.

Nee. Iedereen, van jong tot oud, is welkom op het festival. We hebben mensen van allerlei leeftijden die komen. Er zijn ook gezinnen met kinderen die komen. Let op, voor de kinderen is er geen apart programma. Meer info bij de vraag 'Zijn kinderen ook welkom?'

Gezellig! Neem ze gerust mee naar KloosterBoerderijFestival! Waar mogelijk is het leuk als de kinderen mee het programma zoals aardappelen rooien of creatieve workshops. Hiernaast is er ook een ruimte beschikbaar waar ouders met hun kinderen kunnen spelen en het bos naast het klooster is ook een paradijs. Tijdens vorige edities van het festival borrelden er spontaan activiteitideetjes op onder de ouders. Wie weet is onderling oppas regelen ook een optie. Leuke ideetjes? We kunnen wie kinderen meebrengt voor de start van het festival met elkaar in contact brengen. Let op: we hebben dus geen speciaal kinderprogramma en er is ook geen oppas voor de kinderen.

Koriander is natuurlijk de basis van ons festival. Maar met liefde, zetten we graag een apart potje op het vuur. :)

Nee. We zijn een oecumenisch festival.

Nee. We zijn een oecumenisch festival.

Het eten is zo biologisch en fair mogelijk. Sommige producten worden zelfs geproduceerd op de plek waar we verblijven. Alle maaltijden zijn vegetarisch en veganistisch. We hebben intussen al heel wat ervaring in het aanpassen van maaltijden voor mensen met allergiën. Bij de aanmelding kan je aangeven welke speciale behoeften je hebt. Contacteer ons gerust nog even via mail als het een complex dieet is, dan kijken we samen hoe we dat aanpakken.

Dit jaar is het KloosterBoerderijFestival op Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot. Dit ligt dichtbij Tilburg

Vanaf 12:00 kun je komen. Dit is een aankomst en opbouwdag, dus we zullen samen het festival gaan inrichten en opzetten.

Je bent vrij om te komen en vertrekken wanneer je wil. De laatste dag van het festival is vrijdag 16 augustus. Die dag is tegelijkertijd een dag waarbij we afbreken en opruimen. Rond 16u ronden we af.

Bus 141 brengt je op 20 minuten van het station van Tilburg naar de bushalte 'Kl. Koningshoeven', aan de poort van de abdij.

Als je 'trappistenklooster' invoert in openstreetmap of google maps wordt je naar Eindhovenseweg 3 in Berkel-Enschot gestuurd